Familieuitje in Montferland met diverse Spelletjes en de Quattrocycle

Bij dit familieuitje in Montferland is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en Achterhoekse krentenwegge
  • 2 Uur spellen: keuze uit 4 spelactiviteiten (geblinddoekt ringsteken, frisbee werpen, goalschieten, simultaan skilopen, bal rail circuit, koe melken)
  • 4 Warme snacks tussen de spellen door
  • Unieke fietstocht met quattrocycle (4 uur)

  Prijs: € 25 p.p. bij 8 personen.

  Wilt u meer dan 4 activiteiten dan is dat uiteraard mogelijk tegen een meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden.

  De prijs van dit familieuitje in Montferland is geldig tot en met 31 december 2021.

Familieuitje in Montferland beleven?

  Een uniek familieuitje beleeft u nergens anders dan in het Montferland. In deze prachtige omgeving gaat u met de quattrocycle op pad om zo niet alleen van de omgeving te genieten maar ook van elkaar. Daarnaast zullen we zien wie het fanatiekste familielid is tijdens de spellen die voor u klaarstaan.

Diverse spelletjes voor jong en oud

In onze horecagelegenheid wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en een ‘Achterhoekse krentenwegge’. Daarna kunt u beginnen aan de 3 door u gekozen leuke spelactiviteiten.

Er is een keuze uit:

  • Geblinddoekt ringsteken
  • Frisbee werpen
  • Goalschieten
  • Simultaan skilopen
  • Bal rail circuit
  • Koe melken

  Jullie kunnen 4 spellen kiezen voor 2 uur.

  Tussen de spelletjes door zijn er 4 warme snacks per persoon.

Unieke tocht met de Quattrocycle

Deze 4-persoons fiets maakt een fietstocht vernieuwend en ontspannend!

Door de versnellingen en het gewicht trapt de quattrocycle erg licht. Daarnaast heeft de quattrocycle ook een elektrische trapondersteuning, die de bestuurder kan aanzetten, waardoor u nog meer van Montferland en van elkaar kunt genieten. De quattrocycle is apart van elkaar geschakeld, waardoor u niet synchroon hoeft te fietsen. Iedereen kan in zijn/haar eigen tempo fietsen. Er is één persoon die de quattrocycle bestuurd.

Dit nieuwe en unieke arrangement is heel geschikt voor bijvoorbeeld een gezinsuitje. Door de elektrische trapondersteuning is dit arrangement ook geschikt voor mindervaliden. Wij beschikken over 2 quattrocycles, in totaal is er dus plaats voor 8 personen. Daarnaast hebben we nu ook 2 kinderzitjes, die achterop de quattrocycle bevestigd kunnen worden. Dit is voor kinderen tussen de 15 en 25 kg.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur

Onze partner

Voor iedere doelgroep

Voor een gezellige familiedag, vriendenuitje of groepsuitje bent u hier aan het juiste adres. Van huifkartochten, scooteren en leuke spelactiviteiten voor kleine en grote gezelschappen kunt u hier een heerlijke dag samen genieten in Montferland.  

Horeca mogelijkheden

Het restaurant is een gezellige ruimte waar u heerlijk een kopje koffie met iets erbij kunt nuttigen, zoals een kop soep of een appeltaart. Nadat u allerlei leuke activiteiten hebt ondernomen, kunt u ook genieten van onder andere een heerlijk buffet, barbecues of ambachtelijke pannenkoeken.


Een aantal arrangementen zoals de spelactiviteiten vinden plaats in het Paardendeel. In de Paardendeel kunt u genieten van een kop koffie als u nog moet wachten op uw medereizigers. Het is een plek waar het goed vertoeven is en het nog lang gezellig kan zijn. Het is een sfeervolle ruimte waarin de kinderen zich vrijelijk kunnen bewegen. Daarnaast bent u bij de Paardendeel ook aan het juiste adres voor alle soorten feestjes en gelegenheden! Lucie en haar horecateam staan graag voor u klaar en zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Er is van alles te doen

Wij beschikken over een mooi terras. Hier kunt u in de zomer lekker genieten van het weertje met een verfrissend drankje in uw hand. Na een wandeling in de Montferlandse bossen of een fietstocht door Montferland hebben wij een ruim assortiment aan bijvoorbeeld drankjes en ijsjes tot de beschikking.


Tevens hebben wij voor de kinderen een binnenspeelplaats in de schuur, met onder andere levensgroot Electro, een trampoline, een tafeltennistafel, lachspiegels en een schoolbord.


De grotere kinderen kunnen via een brandstang naar de zolder klimmen en zich ook weer naar beneden laten glijden. De kinderen vermaken zich in deze speelplaats zo goed, dat je als ouder met een gerust hart op het terras of in de Paardendeel een kop koffie drinkt.

Leuke activiteiten

De locatie beschikt over diverse huifkarren varierend van 8-, 11- en 20-persoons. Zo is er voor ieder gezelschap een passende huifkar.


Daarnaast zijn er 16 elektrische scooters en zijn er vele spelactiviteiten op de locatie zoals boogschieten, ringsteken op een paard, koe melken, vogelpik werpen, kaasstapelen, buks schieten, ringwerpen.