Familieuitje in Gelderland met Oud Hollandse spelen en Familiebuffet

Bij dit Familieuitje in Gelderland is inbegrepen:

  • Ontvangst met 1x koffie en gebak
  • Buitenspel met keuze uit Schots golf of Klootschieten (1,5 uur)
  • Binnenspel met keuze uit Oud-Hollandse spelen of Wereldspelen (1,5 uur)
  • Verrukkelijk schransbuffet (familiebuffet)

  Prijzen:
  € 27,50 p.p. Te boeken vanaf 40 personen en alleen op Zondagen

  Kinderen:0 en 1 jaar gratis
  2 t/m 5 jaar € 8 per kind
  6 t/m 11 jaar € 16 per kind
  De prijs van dit Familieuitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2023.

Maak er een onvergetelijk familieuitje van!

  In Gelderland kunt u er samen met uw familie een onvergetelijke dag van maken. In de buitenlucht kunnen jullie de strijd met elkaar aangaan tijdens Schots Golf of klootschieten. Tijdens dit familieuitje kunnen jullie teruggaan in de tijd of een reis maken door de wereld met fantastische spellen. Het familieuitje wordt afgesloten met een verrukkelijk buffet.

Ga de strijd met elkaar aan tijdens Schots Golf of klootschieten

  Bij het partycentrum kunnen jullie de unieke sport Schots Golf uitproberen. Voorafgaand aan het golfen krijgen jullie van de medewerkers duidelijke instructies en ontvangen jullie de clubs en golfballen. Er wordt met zachte golfballen gespeeld voor jullie eigen veiligheid. 

  Naast de unieke sport Schots Golf kunnen jullie ook kiezen voor klootschieten. Op de openbare wegen in Oud-Dijk wordt dit oud-Achterhoekse balsport gespeeld. Jullie spelen met een kloot, een houten bal die gevuld is met staafjes lood. 

Teruggaan in de tijd of maak een reis door de wereld

  Na heerlijk in de buitenlucht actief te zijn geweest, gaan jullie binnen een van de twee spellen spelen. Bij de binnenspellen hebben jullie keuze uit Oud Hollandse spelen en Wereldspelen. 

  Tot op de dag van vandaag zijn Oud Hollandse spelen populair bij jong en oud. Tijdens het spelen van de spellen draait het om behendigheid. De Oud Hollandse spellen die gespeeld worden zijn: hamerspel, dopspel, rattenvallen, trekbiljart of één van de andere spellen. 

  Tijdens het spelen van de Wereld spellen maakt u een reis door de wereld. Uit allerlei landen kunnen jullie verschillende spellen spelen. De spellen die gespeeld kunnen worden zijn: jukebox, lasso werpen, casino en de derby.

Smikkelen van een verrukkelijk schansbuffet

  De gezellige familiedag wordt afgesloten met een verrukkelijk buffet. Tijdens het buffet kunnen jullie genieten van onderstaande gerechten:

  • Duvelse spareribs
  • Langzaam gegaard buikspek
  • Gehaktbal in jus
  • Kipsaté
  • Mini-schnitzels
  • Ambachtelijke vleessalade
  • Rauwkorsten
  • Appelmoes
  • Koude sauzen
  • Friet
  • Gebakken aardappelen met spek
  • Boerenbrood met kruidenboter

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Veelzijdig partycentrum met eindeloze mogelijkheden

Hoog in het vaandel van het partycentrum staat kwaliteit. De accommodatie is geschikt voor groepen van 10 tot 800 personen. Het partycentrum bestaat uit een sfeervol café, serre en een gigantisch terras. Met mooi weer worden er buiten ruime mogelijkheden geboden. Op het terras zijn de meeste feestruimtes direct aangesloten. Op het terras kunt u met uw eigen gezelschap een feest vieren. 


Luid het weekend samen met uw familie of vrienden in in het gezellige café. Het café wordt gekenmerkt door de warme kleuren en knusheid. In het café kunnen 100 personen plaatsnemen. Voor een feest is alles binnen bereik door de kleine zithoekjes, dansvloer en de grote bar. 

Uiteenlopende activiteiten

Het partycentrum biedt een ruim aanbod aan activiteiten aan. De activiteiten lopen uiteen van een proeverijen tot aan actieve buitenspellen. Wilt u erop uit trekken samen met uw familie of vrienden maakt een scootertour door het Montferlandse landschap of ga op pad met de plokkewagen. Bij het partycentrum kunt u ook een balletje slaan op de hole-in-one golfbaan of deelnemen aan een pubgame.

Ruim aanbod aan smaakvolle buffetten

Zin om een gezellige dag gezamenlijk af te sluiten met een hapje en drankje, dan bent u bij het partycentrum aan het juiste adres. Geniet samen met uw gezelschap van een uitgebreide barbecue of een koud & warm buffet. De buffetten bestaan uit diverse gerechten waardoor er voor iedereen wat wils is. Wilt u op een eigen locatie genieten van een buffet, dat is geen enkel probleem. Het partycentrum bezorgd namelijk ook buffetten op locatie. Een buffet is natuurlijk niet compleet zonder een dessert. Sluit de gezellige dag af met een heerlijk dessert. 

Maak er een onvergetelijk feest van

Bent u binnenkort jarig of heeft u iets te vieren, dat kan bij het partycentrum. Het partycentrum beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes waar een spetterend feest gegeven kan worden. Zij vernemen graag uw wensen om er samen een geslaagd feest te maken. Voor grotere gezelschappen zijn de zalen Dijkse Bocht en de Ravenhoek geschikt. De zalen zijn industrieel en gezellig ingericht. De twee zalen kunnen bij elkaar getrokken worden door de wand te verwijderen. 


Geven jullie elkaar binnenkort het JA-woord en bent u op zoek naar locatie waar jullie jullie bruiloft kunt vieren, dan is deze locatie zeker een aanrader. Bij het partycentrum zijn de mogelijkheden eindeloos van een walking dinner tot een Italiaanse tafel. Van een ceromonie op het buitenveld tot knus in de kroeg. Op de manier zoals jullie het willen wordt het feest uitgevoerd.


Het partycentrum is de perfecte locatie om een bedrijfsfeest te geven. Bij het partycentrum kunt u een origineel themafeest geven of een gezellige borrel houden. Van A tot Z wordt de organisatie van uw feest uit handen genomen.