Muzikaal uitje in Breda - Djembe of Percussie

Dit muzikale familieuitje in Breda is inclusief:

  • Workshop djembe of percussie

  Prijs Djembé workshop: € 27,50 per persoon
  Prijs Percussie workshop: € 25,00 per persoon
  Deelname al mogelijk vanaf 5 jaar.

  Vanaf minimaal 15 personen te boeken.

Uitbreidingsmogelijkheden

Reiskosten: buiten Breda wordt er € 0,25 per km in rekening gebracht (ex btw).

De prijs van dit muzikale familieuitje in Breda is geldig tot en met 31 december 2023.

Uitje in Breda

DjembéEen djembé uitermate geschikt voor een teambuilding. Voor iedereen geschikt. 

Percussieaast de djembé gebruik gemaakt van meerdere instrumenten zoals, shakers, claves, guiro's en handtrommeltjes. Deze workshops zijn vooral aan te raden bij grotere groepen vanaf 20 personen omdat er dan een mooie harmonie wordt opgezet met meerdere instrumenten. 

Djembe spelen is een leuke uitdaging en een prachtige ervaring!

De djembé kan zittend en staand worden bespeeld. Als de speler zit, dan houdt hij/zij de djembé tussen de benen; de onderkant staat op de grond. De djembé wordt dan iets naar voren gekanteld en met de knieën vastgehouden. Hierdoor is de onderkant van de trommel open waardoor het geluid kan vrijkomen. Wordt de djembé staand bespeeld, dan hangt de djembé aan een koord die over de schouder van de speler rust. Soms wordt de djembé ook bespeeld terwijl deze op een speciale standaard is bevestigd.

De speler kan verschillende klankkleuren bereiken door beide handen te gebruiken en zowel met de vingers als met de vlakke hand te spelen.

Het is voor de groep een uitdaging diverse ritmes samen te spelen. Concentreer jij je op je eigen ritme of gebruik je juist het andere ritme van je medespeler om steun te vinden? Een leuke uitdaging en een prachtige ervaring!

Percussie

Naast de djembé gebruiken we meerdere instrumenten zoals, shakers, claves, guiro's en handtrommeltjes. Deze workshops zijn vooral aan te raden bij grotere groepen vanaf 20 personen omdat er dan een mooie harmonie wordt opgezet met meerdere instrumenten. Een gedeelte van de deelnemers krijgt de beschikking over een djembé. Natuurlijk kunnen de deelnemers tijdens de workshop wisselen van instrument.

Locatie

  Onze vaste locaties zijn gevestigd in de binnenstad als in de bosrijke omgeving van Breda. Bij een aantal van deze locaties is een speeltuin aanwezig en kunt u genieten van een mooie boswandeling.Ook is het mogelijk om dit arrangement in andere plaatsen in Nederland te boeken. U kunt hierbij denken aan:

  • Haarlem
  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Rotterdam
  • Delft
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Amersfoort
  • Den Bosch
8.0 | 1 review

Reviews van gasten

E. Snoek

8

is erg leuk om te doen, alleen de locatie viel wat tegen, voor de rest was het fantastisch

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Djembé en Percussie

Dit bedrijf helpt u aan een fantastische slagwerk workshop en een blijvende muzikale herinnering. Wij zijn zowel gespecialiseerd in kleine als in grote groepen.Bedrijfsfeesten,personeels bijeenkomsten, vergaderingen, familiefeest, vrijgezellen of gewoon voor vrienden en bekenden.

Faciliteiten

Wij maken in Breda en omgeving gebruik van vaste locaties die zeer geschikt zijn voor arrangementen.Wij zijn mobiel en komen als u dat wil naar iedere gewenste locatie.

Ligging

Onze locaties bevinden zich in de binnenstad van Breda maar ook in de directe bosrijke omgeving.

Omgeving

De binnenstad van Breda is verkozen tot de gezelligste van Nederland. De Bosrijke omgeving van Breda zuid is gelegen aan het Ginneken dat geld als een sfeervol uitgaansgebied in Breda.