TukTuk arrangement - Toeren door natuurgebied de Gouden Ham

Bij dit TukTuk arrangement is inbegrepen

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Uitleg over de TukTuk
  • Huur TukTuk gedurende 3 uur

Prijs: € 27,50 p.p. op basis van minimaal 6 personen en maximaal 21 personen.

Mogelijkheden

Tegen een meerprijs is optioneel bij te boeken: high tea bij Theetuin Appeltern of bezoek aan de beroemde Tuinen van Appeltern.

  • Entree Tuinen van Appeltern €10,00 p.p.
  • High tea € 20,00 p.p.

  Bijzonderheden:
  Rijbewijs B verplicht voor de chauffeur.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

TukTukken door het Land van Maas en Waal

Nieuw dit jaar zijn de Elektrische TUKTUK voor 7 personen. Ontdek Maas en Waal op deze unieke manier. Uiteraard te combineren met leuke bezoekjes en lekkere diners in de omgeving!

Programma

Ontvangt op onze locatie Strand Maaslanden met een heerlijk kopje koffie/thee. Na een korte uitleg start uw tocht in een elektrische Limo Tuktuk geschikt voor 7 personen. Uw tocht gaat over de mooie dijken van het Gelderse Rivierenland. U krijgt een routekaartje mee met informatie over hetgeen u onderweg tegenkomt. Tegen een meerprijs is optioneel bij te boeken:  High tea bij Theetuin Appeltern of bezoek aan de beroemde Tuinen van Appeltern.

Locatie

We beschikken over een unieke locatie gelegen op de kop van een schiereiland gelegen midden in het watersportgebied van De Gouden Ham. Een gezellig strandpaviljoen met een 3 ha. groot evenemententerrein met eigen zwemstrandje biedt de mogelijkheid tot het organiseren van arrangementen voor kleine groepen, maar ook grootschalige evenementen.

8.0 | 6 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

7

Prima geregeld, leuk om een keer mee te maken. Wij vonden alleen de routebeschrijving wel lastig. Misschien een tip om de route een keer te rijden met iemand die niet bekend is in de streek om zo de onduidelijkheden te weten te komen?

Anoniem

7

De tuktuk toer was prima en gezellig met ons zessen. De routebeschrijving was soms wat lastig te volgen en klopte volgens ons soms niet geheel. Maar we zijn er uitgekomen. Wij waren op een maandag. Jammere daaraan is dat alles in de omgeving dan gesloten is. Gelukkig konden we in de forellenkwekerij nog wat eten en drinken. Verder goed geregeld.

Anoniem

7

De tuktuk toer was prima en gezellig met ons zessen. De routebeschrijving was soms wat lastig te volgen en klopte volgens ons soms niet geheel. Maar we zijn er uitgekomen. Wij waren op een maandag. Jammere daaraan is dat alles in de omgeving dan gesloten is. Gelukkig konden we in de forellenkwekerij nog wat eten en drinken. Verder goed geregeld.

J oke Wijnen

10

Ontzettend genoten komen zeker nog een keer terug en hopen dan dat het weer iets meer meewerkt

J van de Merwe

9

We vonden het erg leuk om met een Tuk Tuk te rijden. De routebeschrijving die we meekregen was goed te volgen en het was een prachtige rit. We zaten beschut onder de overkapping.(die was vanwege de wind en temperatuur ook wel nodig.) Nadeel van de overkapping was wel dat het uitzicht minder goed was). Een leuk uitje voor alle leeftijden!

karina oomkes

8

Alles goed geregeld. TukTuk rijden was erg leuk, soms hilarisch. Bezoekje bierbrouwerij leuke onderbreking. Bij terugkomst bij het restaurant brandde de kachel. Rondom de kachel gezeten met koffie en chocolademelk. Daarna goed gegeten van het buffet. Was een geslaagde dag!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

Centraal in Nederland aan watersportrecreatiegebied. Locatie, met uitstraling strandpaviljoen op schiereiland met ruim 3 ha. groot terrein geschikt tot 2500 personen. Wij beschikken over een breed scala aan activiteiten op het gebied van Outdoor. Daarnaast boot-, fietsverhuur en verhuur van Tuktuk's. Groepskampeerterrein voor overnachtingsmogelijkheden.

Faciliteiten

Strandpaviljoen met gezellige bar en rondom een terras met uitzicht op het water. Omliggend terrein met eigen zwemstrandje, 3 beachvolleybalvelden en grote grasvelden voor activiteiten. Outdoor activiteiten als boogschieten, vlotbouwen, teamspelen, mind games, katapult schieten, highlandgames, bootverhuur van zeilboten, elektrische sloepen, motorbootjes, canadese kano's, windkarts, waterfietsen. Fietsverhuur van toerfietsen, mountainbikes en tandems. TukTuk verhuur 3 luxe, elektrische limo tuktuk's voor 7 personen.

Ligging

Centraal in Nederland in driehoek Nijmegen, Den Bosch, Tiel.Gelegen op een schiereiland in waterrecreatiegebied De Gouden Ham. De Gouden Ham is een 4 ha. groot waterrecreatiegebied met een open verbinding naar de Maas.

Omgeving

Appeltern ligt in het Rivierenland, getypeerd door dijken, fruitbloesem en uitgestrekte uiterwaarden. Onze locatie ligt op de kop van een schiereiland, dus met veel privacy voor de groepen, direct aan het water gelegen.In de nabije omgeving zijn de bekende Tuinen van Appeltern.